Sr. LLuís Bassat

Publicista

Lluís Bassat ha estat fundador i president del Grup Bassat Ogilvy d’Espanya, copresident i director creatiu d’Ogilvy Europa, Àfrica i Orient Mitjà, i president del Consell Creatiu mundial d’Ogilvy. Al llarg de la seva trajectòria professional ha rebut més de quatre-cents premis, nacionals i internacionals, i ha estat nomenat Millor Publicitari Espanyol i Llatinoamericà del segle xx.

Doctor honoris causa per la Facultat de Comunicació i Humanitats de la Universitat Europea de Madrid, és autor de diversos llibres de referència, com ara El libro rojo de la publicidad (1993), El libro rojo de las marcas (1999), Confessions personals d’un publicista (2008), Inteligencia comercial (2011), El libro rojo de la vida (2013) i La creatividad (2014).

És conegut entre el gran públic per haver estat el màxim responsable de la creació i la realització de les cerimònies olímpiques de Barcelona i per la seva candidatura a la presidència del Futbol Club Barcelona.

Ha rebut la Gran Creu de l’Orde del Mèrit Civil, la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball, la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or Barcelona 92.

Ha impartit prop de dues mil conferències sobre màrqueting, publicitat, comunicació, creativitat i art per tot el món.

Luis Bassat ha sido fundador y presidente del Grupo Bassat Ogilvy de España, copresidente y director creativo de Ogilvy Europa, África y Oriente Medio, y presidente del Consejo Creativo mundial de Ogilvy. A lo largo de su trayectoria profesional ha recibido más de 400 premios, nacionales e internacionales, y ha sido nombrado Mejor Publicitario Español y Latinoamericano del siglo XX.

Doctor honoris causa por la Facultad de Comunicación y Humanidades de la Universidad Europea de Madrid, es autor de libros de referencia como El libro rojo de la publicidad (1993), El libro rojo de las marcas (1999), Confesiones personales de un publicitario (2008), Inteligencia comercial (2011), El libro rojo de la vida (2013) y La creatividad (2014).

Es conocido entre el gran público por haber sido el máximo responsable de la creación y realización de las ceremonias olímpicas de Barcelona y por su candidatura a la presidencia del Fútbol Club Barcelona.

Ha recibido la Gran Cruz de la Orden del Mérito Civil, la Medalla de Oro al Mérito en el Trabajo, la Creu de Sant Jordi y la Medalla de Oro Barcelona ′92.

Ha impartido cerca de dos mil conferencias por todo el mundo sobre marketing, publicidad, comunicación, creatividad y arte.