Els experts de «Generació propòsit» et donaran les claus per desenvolupar el teu propòsit
enero 29, 2022
Puedes solicitar tu plaza hasta el 30 de abril. No te pierdas esta oportunidad y aprende las claves para liderar un impacto positivo en la sociedad.

Aprèn a desenvolupar el teu lideratge, influir els altres i ser creatiu per convertir les teves idees en projectes. El CEO i Fundador de LiquiD, Aleix Valls, la Doctora en Psicologia i Directora del Màster d’Autolideratge i Conducció de Grups, Maria Palacín o l’especialista en l’anàlisi, el diagnòstic i la intervenció de processos grupals, Elena Sorribes són alguns dels experts que et acompanyaran en aquest camí.

MARÍA PALACÍN ET DONARÀ LES CLAUS PERQUÈ DESENVOLUPIS EL TEU LIDERATGE I CAPACITAT D’INFULÈNCIA

18 hores de formació online

Claus i recursos pràctics per comprendre l’estil personal de lideratge, potenciar els aspectes positius d’impacte i influència sobre les altres persones i saber qui et complementa en el desenvolupament d’equip i en l’exercici de lideratge compartit.

OBJECTIUS
Conèixer l’estil personal de lideratge i saber-ne la influència positiva i amb impacte social
Promoure la comunicació i la influència social en el desenvolupament del lideratge compartit i el treball en equip
Aprendre a crear relacions saludables en l’exercici del lideratge i el treball en equip.

ALEIX VALLS T’ENSENYARÀ COM SER MÉS CREATIU I INNOVADOR PER CONVERTIR LES TEVES IDEES EN PROJECTES, PROCESSOS ESTRATÈGICS I METODOLOGIES «AGILE»

Més de 20 hores de formació

 • Introducció a la incubació de projectes (Liquid)
  La manera d’innovar i emprendre ha canviat amb el pas dels anys. En aquesta sessió parlarem sobre quins són els primers passos a tenir en compte per a qualsevol emprenedor en llançar un nou negoci el 2022.
 • Business Model Canvas (Liquid)
  En aquesta sessió aprendrem a fer servir el Business Model Canvas com a eina per organitzar i definir el model de negoci d’una empresa.

  El procés dinnovació. Generació d’idees (Liquid)
  Durant aquesta sessió aprendrem les tècniques de divergència i convergència en fase de descobriment per generar innovació.
 • Fast prototyping (Liquid)
  Gràcies a Internet i a les eines digitals actuals, tenim la possibilitat de conèixer, fins i tot abans del llançament, si un producte, servei o model de negoci tindrà èxit o no. En aquesta sessió veurem com utilitzar la metodologia del fast prototyping per generar prototips digitals que ens permetran validar l’interès d’un projecte determinat-.
 • Presentar la teva idea (Liquid)
  Una de les claus per assegurar el futur d’un projecte és aconseguir suport. En aquesta sessió aprendrem com estructurar les nostres idees perquè siguin presentables davant de possibles socis/col·laboradors.
 • Digital Growth (Líquid)
  Aquesta sessió ens aproparà als processos estratègics, tàctics i operatius per a la comunicació i la promoció d’una marca, producte o servei mitjançant canals que permeten una anàlisi de resultats en temps real.
 • Agile (Líquid)
  Ser capaços d’adaptar-se i anticipar-se al canvi, treballar de manera diferent de com es feia anys enrere. En aquesta sessió veurem què és i què no és Agile, així com els principals frameworks utilitzats que apliquen aquesta manera de treballar.
  A més, parlarem de la importància de la descarbonització de l’econòmica, i dels grans reptes actuals, geopolítica, immigració…

  I MOLT MÉS QUE ANARÀS DESCOBRINT!